El passat divendres, els alumnes de primer del Cicle Formatiu de Grau Bàsic de Cuina i Restauració van fer història amb el seu primer càtering oficial, i no podia ser per a millor ocasió: la Direcció General de Menors, Famílies i Diversitat. Amb un aperitiu deliciós, creat i servit amb molta cura, vam donar la benvinguda al Nadal d’una manera ben especial. 🎉
Els plats que van preparar van ser tota una demostració de la seva creativitat i habilitat, combinant tradició i innovació:
- Mini truites de patates amb all i oli de tap de cortí: una mossegada de Mallorca en estat pur.
- Galletes amb sobrassada: senzilles però irresistibles, van ser el punt salat perfecte.
- Llàgrimes de pollastre cruixent amb maionesa de curry: el preferit de tothom! Cruixents per fora, sucoses per dins i amb un toc exòtic que ens va fer somiar amb llocs llunyans.
- Brownie de xocolata: perquè cap celebració no és completa sense un toc dolç i decadent.
- Rolls de canyella: amb un aroma que ens va transportar directament a una casa acollidora amb la xemeneia encesa.
Els alumnes es van lluir no només en la preparació dels plats, sinó també en la seva presentació i atenció al detall. Cada plat sortia de la cuina amb l’orgull de saber que estaven representant el millor d’ells mateixos i del seu aprenentatge.
El resultat? Aplaudiments, somriures i, sobretot, plats buits que demostren que ho van clavar. No només vam omplir els estómacs, sinó també els cors dels assistents amb una mostra del potencial dels nostres futurs professionals.
Enhorabona, equip! Aquest és només el principi del que serà un camí ple d’èxits i, segurament, de molts més càterings memorables. 🍽️✨
Ja esperam amb il·lusió la propera ocasió. Qui sap? Potser la propera vegada serem encara més agosarats amb el menú. Això sí, una cosa és segura: cuinarem sempre amb el cor! ❤️