Jugam i ens coneixem! (motivació I)

 Integrar l'autoconeixement en el pla del departament d'orientació és fonamental per a ajudar l'alumnat a explorar i comprendre els seus interessos, habilitats, valors i metes personals, indispensable en el procés d'orientació vocacional i personal. Dins la nostra realitat i pensant en el perfil del nostre alumnat esdevé un element fonamental per treballar, per tant, és una de les actuacions que es contemplen en el nostre pla d'acció.


Què cercam?

- Afavorir els processos de maduresa personal contribuint a la presa de decisions respecte al futur acadèmic i professional amb un bon autoconeixement.

- Connectar o motivar a l'alumnat per les propostes o dinàmiques d'autoconeixement

Desenvolupament del joc

Anem a jugar a l'oca mentre ens autoconeixem i recollim informació per poder prendre decisions futures envers els estudis. Les regles són les mateixes del "Joc de l'Oca". Podem jugar de 2 a 4 jugadors. A mesura que anem avançant en caselles, responem a les qüestions que ens en plategem enver a nosaltres, capacitats, interessos,... Anem registrant les nostres respostes a una graella. Qui abans arriba a casella d'arribada guanya, però qui registri més informació més productiva haurà estat el joc més enriquidor.