I speak and write in english (motivació II)

A diferents aules de Can Balo (Aula 3, Aula 4 i FPB), hem de treballar gramàtica anglesa emmarcada dins d'una la situació d'aprenentatge multidisciplinari sobre el canvi climàtic. A partir d'aquí hem dissenyat i posat en pràctica amb l'alumnat el joc que hem considerat més adequat per aquesta tasca.

Objectius

- construir frases emprant el vocabulari de targetes que tenim al joc i la gramàtica apresa amb anterioritat

- aprendre de una manera engrescadora i motivadora

Funcionament

Aquest joc és per un màxim de 5 alumnes. L'objectiu és ser el primer jugador a aconseguir 20 targetes. Primer posam les 100 targetes dins la bossa i tenim a mà el cronòmetre. A l'inici comença el jugador més jove. Els altres alumnes tiren el dau en sentit a les agulles del rellotge.

Cada jugador tira el dau i, segons el número que li hagi tocat, agafa el nombre de targetes. Per quedar-se amb la targeta ha d'endevinar el nom de la imatge en anglès i a més fer una frase utilitzant la gramàtica que ja hem estudiat amb anterioritat. L'alumne ho ha de posar per escrit. Només farà un torn i passa al següent jugador. Acaba el joc amb el primer jugador que aconsegueix les 20 targetes (o acabam amb les 100 targetes).