SA CANERA DE SON REUS

Amb l'objectiu de consciènciar als alumnes sobre la responsabilitat que duu tenir animals domèstics i la importància d'evitar el seu abandonament varem organitzar una visita a sa canera municipal de Palma el dia 12 d'abril.

Els continguts treballats varen ser:

Coneixement dels diferents animals domèstics i salvatges, autòctons i foranis.

Educació en cura, salut i higiene de les nostres mascotes.

Ensenyament dels diferents animals de la canera municipal, com han arribat i quina feina es fa amb ells.

Diferenciació de les diferents races de cans, perillosos i no perillosos i quins permisos necessites per tenir-los.

Conscienciació sobre la vida dels animals, com cuidar-los i la importància de no treure'ls del seu entorn en el cas que siguin salvatges.

Responsabilitat davant de la convivència entre animals i els seus amos, l'educació correcta i adequada de la teva mascota perquè pugui conviure al seu entorn social.

Durant es matí varen fer una visita guiada amb el veterinari i els cuidadors dels animals del centre que ens explicaven la història dels animals: com havien arribat, el seu estat de salut i la seva futura situació. Per altra banda ens contaren que hem de fer per obtenir un animal de sa canera i la importància de adoptar els seus animals abans de comprar-los a tendes d'animals privades.

Després varen fer una volta per les instal·lacions del centre i treuerem diferents cans durant un temps per coneixe'ls, al igual que fan els voluntaris que treuen els cans cada matí.





Va ser un matí profitós pels nostres alumnes ja que es varen adonar de la responsabilitat que duu tenir un ca, la importància de no abandonar-lo i la necessitat d'adoptar animals de centres d'acollida.