Per Pasqua feim crespells!!!



 
El passat dimarts dia 27 de març, al CS Es Mussol, aprofitant la proximitat de la pasqua vàrem fer crespells.

Els alumnes de l’aula Mussol ens vam posar el davantal i... mans a la feina.

Aquests són els ingredients utilitzats:


-       3 vermells d’ou.

-       300 grams de sucre.

-       300 grams de saïm.

-       Mig tassó de suc de taronja.

-       Mig tassó d’oli d’oliva.

-       1 kg de farina de força. (vermella)


Elaboració:


Per començar vam pesar tot els ingredients amb una balança de cuina per tal de tenir les quantitats enllestides. Vam separar els vermells del blanc dels ous.

En un bol, mesclàrem els ous, el suc de taronja, l’oli d’oliva, el saïm (encalentit una mica amb el microones) i el sucre amb la mà. A poc a poc, anàrem posant la farina i pastant fins que ens sortí una pasta homogènia.

Una vegada feta la pasta, amb un aprimador, aprimàrem la pasta i anàrem fent crespells de diferents formes amb diferents motlles.

Finalment, els vam posar dins el forn fins que van agafar un poc de coloret.



Per acabar, durant el berenar vam poder provar el resultat de la nostra tasca culinària gaudint d’uns crespells boníssims!!!