DONES AL PODER!!!!!

 


Resultado de imagen de fotos de las primeras mujeres luchadoras en jpg

Dia 8 de març, el dia de la dona, el centre IES CAN BALO, varem treballar amb el alumnes la lluita de les primeres dones pel reconeixement dels drets i igualtats dels que estaven privats. S'ha hagut de lluitar durant molts d'anys i encara hem de seguir amb la lluita, ja que encara queda molt de camí per recórrer.

L'objectiu de la feina feta amb els alumnes és la concienciació de la igualtat entre homes i dones, donar a conèixer desde els inicis la tasca tan important de moltes dones anònimes a les quals volem posar nom i a les que destacaren per la seva imprompta.

Cada aula va investigar grups de dones destacades (dones guerreres i espies, inventores, esportistes, revolucionaries, polítiques i cièntifiques) en diferentes matèries i es va reflectir mitjançant recerca, murals, escrits, biografies i expressió oral ja que cada grup va exposar els seus treballs a la resta de grups.
La feina va quedar exposada el dia de portes obertes i noms com Madame Curie, Rosa Parks, Rigoberta Menchu, Matahari, Valentina Tereshkova...


Como a conclusió, els alumnes, varen poder descobrir dones i èxits assolits.