Ha començat el Certificat de Professionalitat de Cuina a l'IES Can Balo, i ho hem fet d'una manera ben especial: elaborant deliciosos bombons de coco! 🥥 Però abans de posar-nos mans a la massa, vam donar la benvinguda als alumnes amb una passejada per les instal·lacions del centre. Vam visitar la cuina, els vestidors i les aules per familiaritzar-nos amb l'entorn de treball.
També vam dedicar una sessió a l'uniforme professional, aprenent com vestir-nos correctament per garantir la seguretat i la higiene a la cuina. A més, vam parlar de les normes bàsiques que regeixen l'espai culinari 📏🔪 per treballar de manera organitzada i eficient. Un cop establertes aquestes bases, ens vam posar a treballar i vam elaborar els bombons de coco, que van sortir espectaculars! 🤩 Com que ens va sobrar temps, vam aprofitar per preparar unes originals pinyes de xocolata 🍫, un postre diferent i sorprenent.
No podem acabar aquesta entrada sense mencionar els alumnes de la FPB de Cuina. Amb ells, hem elaborat unes super espinagades en commemoració de Sant Antoni 🔥👹, tant de llom com de mussola, seguint la tradició i gaudint del procés de creació d'aquest plat tan nostre.
No podem acabar aquesta entrada sense mencionar els alumnes de la FPB de Cuina. Amb ells, hem elaborat unes super espinagades en commemoració de Sant Antoni 🔥👹, tant de llom com de mussola, seguint la tradició i gaudint del procés de creació d'aquest plat tan nostre.
Aquest inici de curs ha estat ple d'aprenentatges i experiències dolces i salades, i això només és el començament!
El Certificat de Professionalitat de Cuina és un repte intens però molt enriquidor. Estimats alumnes, aprofiteu cada dia, gaudiu de l’aprenentatge i doneu el millor de vosaltres! 💥 Tres mesos passen volant, però el coneixement i l'experiència que adquiriu us acompanyaran sempre. Ànims i endavant! 💯 Seguim cuinant junts!
El Certificat de Professionalitat de Cuina és un repte intens però molt enriquidor. Estimats alumnes, aprofiteu cada dia, gaudiu de l’aprenentatge i doneu el millor de vosaltres! 💥 Tres mesos passen volant, però el coneixement i l'experiència que adquiriu us acompanyaran sempre. Ànims i endavant! 💯 Seguim cuinant junts!