Un dolç inici al Certificat de Professionalitat de Cuina

Ha començat el Certificat de Professionalitat de Cuina a l'IES Can Balo, i ho hem fet d'una manera ben especial: elaborant deliciosos bombons de coco! 🥥 Però abans de posar-nos mans a la massa, vam donar la benvinguda als alumnes amb una passejada per les instal·lacions del centre. Vam visitar la cuina, els vestidors i les aules per familiaritzar-nos amb l'entorn de treball.



També vam dedicar una sessió a l'uniforme professional, aprenent com vestir-nos correctament per garantir la seguretat i la higiene a la cuina. A més, vam parlar de les normes bàsiques que regeixen l'espai culinari 📏🔪 per treballar de manera organitzada i eficient. Un cop establertes aquestes bases, ens vam posar a treballar i vam elaborar els bombons de coco, que van sortir espectaculars! 🤩 Com que ens va sobrar temps, vam aprofitar per preparar unes originals pinyes de xocolata 🍫, un postre diferent i sorprenent.
No podem acabar aquesta entrada sense mencionar els alumnes de la FPB de Cuina. Amb ells, hem elaborat unes super espinagades en commemoració de Sant Antoni 🔥👹, tant de llom com de mussola, seguint la tradició i gaudint del procés de creació d'aquest plat tan nostre.




Aquest inici de curs ha estat ple d'aprenentatges i experiències dolces i salades, i això només és el començament! 
El Certificat de Professionalitat de Cuina és un repte intens però molt enriquidor. Estimats alumnes, aprofiteu cada dia, gaudiu de l’aprenentatge i doneu el millor de vosaltres! 💥 Tres mesos passen volant, però el coneixement i l'experiència que adquiriu us acompanyaran sempre. Ànims i endavant! 💯 Seguim cuinant junts!