Tornam als fogons del Cicle de Cuina de l’IES Can Balo!

 Fa tres setmanes, el 19 de setembre, va començar una nova aventura a l’IES Can Balo: el Cicle Formatiu de Grau Bàsic de Cuina.

Un curs on els alumnes, a més d’aprendre una professió amb molt de futur, també treballaran les assignatures bàsiques per poder obtenir el títol d’ESO.

I ja us ho podem dir... ha estat un començament intens, exigent i molt profitós! 

Els primers dies, els alumnes varen visitar totes les instal·lacions i varen rebre el seu uniforme oficial, que els acompanyarà durant els dos cursos del cicle.
Les primeres classes varen estar dedicades a netejar la cuina i preparar la roba de feina: sí, també varen aprendre a planxar i plegar el seu uniforme —una tasca que demana paciència i molta cura! 



Potser recordau que l’any passat es va posar en marxa la Cantina de l’IES, on els alumnes preparaven berenars per al professorat i el personal del centre.
Molts ens heu demanat quan tornaria a obrir... i nosaltres també en teníem moltes ganes! 

Però abans de posar-nos-hi, hem començat el curs treballant les normes bàsiques d’higiene i la consciència sobre una alimentació saludable.
Hem après que el pa congelat i els dolços processats no són una bona opció per al dia a dia, així que hem decidit fer el nostre propi pa: llonguets, magranetes i pa de carabassa, a més de barretes energètiques sense sucre.

    

       

Tot i això, sabem que a la Cantina hi ha gustos per a tothom, i no podíem oblidar els més golafres! Per això, també hem elaborat palmaretes, creps salades i dolces. També, cremadillos farcits de formatge, sobrassada i mel. 

 

 

I per acabar la setmana amb bon gust de boca, el divendres vam preparar les tradicionals galletes d’oli, que —com sempre— van ser un èxit absolut!

                            

Gràcies a tots els que feu possible que aquest projecte continuï creixent.
Han estat tres setmanes de molta feina, però també de molta satisfacció.
Tornam a les classes amb energia, il·lusió i moltes ganes de continuar millorant cada dia un poquet més! 

A per la quarta setmana? 

👉 No us perdeu les novetats, perquè això només és el començament!