Entrada de un blog: otra manera de hacer producciones escritas


Hoy a entrada del blog la ha preparado un  de nuestros alumnos. Aprovechando para potenciar producciones escritas en catalán hemos animado a uno de nuestros chicos a que explicara un micro proyecto que trabajamos en una de nuestras aulas hace unas semanas. Nadie mejor para explicar lo que se desarrolló que uno de sus protagonistas!

Así que aquí os dejamos un resumen de Proyecto de Futbol trabajado en aula 1.


                                           Projecte de un Equip de Futbol

 

Vull explicar el projecte de futbol que hem fet a l’aula 1.

En primer lloc ens organitzarem en grups de quatre persones, neccesitam un ordenador per cercar informació. A continuació, el següent pas a seguir en el projecte és pensar entre tots un nom  d’equip i fer un logo o un escut. Arribats en aquest punt cal fer una plantilla. Per fer-ho, ens donen una sèrie de jugadors per triar, però tenim un pressupost limitat de 20000 punts per poder fitxar jugadors.

Després d' haver completat l’equip, es va confeccionar una dieta específica per esportistes d’elit. També per tenir cura dels esportistes hem de prevenir les lesions. Per això vàrem confeccionar un dossier amb les patologies mes comuns dels futbolistes.

La següent activitat consisteix en planificar les instal·lacions de l’estadi. Hem d’agafar les mides amb les seves grades per poder saber quantes persones hi caben.

Aconseguir l’equipacio del equip també ens va dur molta feina. Vàrem haver de triar una marca, sol·licitar el material amb una instància formal...

Per finalitzar el projecte nomes queda fer la presentació del equip a la ràdio i a la premsa i ja estarà   l’ equip oficialment format.


 En aquest projecte hem après un parell de coses:
- Hem parlat català, castellà i anglès.
- Hem après les dietes que ha de seguir un esportista.
- També hem conegut les lesions més freqüents en un jugador de futbol.
- Hem fet plànols i calculat àrees.
- Hem fet documents formals com per exemple instàncies.

A mi m’ha agradat el projecte perquè m’ha agrada el futbol i he après moltes coses noves que jo no sabia com per exemple el tema de les lesions, les dietes, agafar les dimensions d’un camp de futbol i moltes mes coses.