El
passat dimarts dia 27 de març, al CS Es Mussol, aprofitant la proximitat de la
pasqua vàrem fer crespells.
Els
alumnes de l’aula Mussol ens vam posar el davantal i... mans a la feina.
Aquests
són els ingredients utilitzats:
- 3 vermells d’ou.
- 300 grams de sucre.
- 300 grams de saïm.
- Mig tassó de suc de taronja.
- Mig tassó d’oli d’oliva.
- 1 kg de farina de força. (vermella)
Elaboració:
Per
començar vam pesar tot els ingredients amb una balança de cuina per tal de
tenir les quantitats enllestides. Vam separar els vermells del blanc dels ous.
En
un bol, mesclàrem els ous, el suc de taronja, l’oli d’oliva, el saïm
(encalentit una mica amb el microones) i el sucre amb la mà. A poc a poc,
anàrem posant la farina i pastant fins que ens sortí una pasta homogènia.
Una
vegada feta la pasta, amb un aprimador, aprimàrem la pasta i anàrem fent
crespells de diferents formes amb diferents motlles.
Finalment,
els vam posar dins el forn fins que van agafar un poc de coloret.
Per
acabar, durant el berenar vam poder provar el resultat de la nostra tasca
culinària gaudint d’uns crespells boníssims!!!