Esport net i superació

 Bones a tothom!

L'entrenador personal i especialista en culturisme natural, Xavi Martín Massanet, ha fet una xerrada als alumnes d'Inicials sobre els valors que li ha aportat l'esport en la seva vida.

Els objectius d'aquesta activitat són:

-Conscienciar sobre els beneficis de la pràctica esportiva

-Promoure un estil de vida sa

-Promoure un estil de vida saludable

-Fomentar aconseguir els nostres objectius sense trampes  

Xavi Martín Massanet ha vingut a l'IES Can Balo, després d'haver estat fa pocs mesos a Los Angeles (EUA) acompanyant a un dels seus atletes al Campionat del món de culturisme natural, una modalitat que es caracteritza perquè els atletes han de sotmetre-se a exhaustius controls per comprovar que el seu estat físic és només producte del seu treball d'entrenament.

Abans de les vacances de Nadal, havíem vist el sistema muscular com a contingut de Ciències Naturals, la xerrada amb l'entrenador de culturistes naturals, Xavi Martín, podia servir per aclarir dubtes i curiositats sobre el tema, però ha estat molt més enriquidora. En Xavi ha captat l'atenció dels alumnes de seguida i els ha explicat com l'esport l'ha ajudat a creure en si mateix, ha instaurat en ell els valors de sacrifici, esforç i disciplina i, en definitiva, l'ha ajudat en diferents aspectes de la seva vida. Un molt bon exemple del que poden fer els nostres alumnes en un futur. 

A més, la modalitat esportiva escollida pel ponent, el culturisme natural, representa una reivindicació de l'esport sa, de la justícia i de no fer trampes per aconseguir els teus objectius, temes que han sortit també a la xerrada. En definitiva, un matí molt inspirador per nosaltres i també molt gratificant pel Xavi gràcies al feedback i les experiències que han compartit els nostres alumnes.