Jornada de Portes Obertes 23/24


La darrera setmana d'abril vàrem organitzar la jornada de portes obertes, dedicant el dijous a les famílies i el divendres a tècnics, associacions i institucions. El principal objectiu és demostrar que el nostre alumnat són persones vàlides i implicades en la seva formació, malgrat les seves circumstàncies vitals i, més específicament, les circumstàncies diàries. 

 


No és fàcil, pel nostre alumnat, canviar d'un dia per l'altre dinàmiques, responsabilitats o superar mesos o anys de despenjament acadèmic. No és fàcil oblidar-se del seu entorn, actual i passat, i intentar ser noves persones, compromeses amb la seva formació. No és fàcil trobar la motivació cada dia per venir a classe o l'exigència del docent que acompanya el seu procés d'aprenentatge. 


 Però aquesta jornada tracta de mostrar l'èxit d'aquest alumnat, els moments que tot flueix i surt l'excel·lència dels nostres al·lots i al·lotes, mostrar el resultat del seu esforç que els fa sentir orgullosos i l'evidència docent dels seus aprenentatges. El dia a dia a l'IES Can Balo esdevé una tasca complicada per alumnes i docents, però les jornades tracten de llevar-nos tots l'estigma i visualitzar que el canvi i l'aprenentatge és possible.


 Des d'aquí volem agrair a les famílies que han vingut a veure els treballs, dossiers dels seus fills i filles i parlar amb els tutors i tutores acadèmics. També volem agrair l'assistència i participació del personal tècnic de Mussol, Fusteret, Es Pinaret i Fundació S'Estel. A tots els professionals que varen apropar-se de la Conselleria d'Educació i de l'Oficina Anticorrupció de les Illes Balears. A associacions com SOS-Mamas o la Fundació Mallorca Integra. I, finalment, a tot l'alumnat de l'IES Can Balo.